Publicerat: 2018-06-29 Ledig tjänst hos BOiU – ekonomiadministratör

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av ekonomihantering och administration och som vill bidra till arbetet för barnets rättigheter.

Fokus för tjänsten är att ta hand om föreningens fakturor, ekonomihantering, lönehantering, löpande bokföring, budgetuppföljningar och även viss allmän administration. I tjänsten ingår också att vara deklarationsombud och ansvarig för pensionsförsäkringar. Vi använder programmet Visma lön samt Visma förening för bokföringen. Idag köper vi extern tjänst i samband med bokslut.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, där noggrannhet, egen drivkraft, flexibilitet och förmåga att samarbeta med kollegor och andra är viktiga. Vi är ett litet kontor med stor verksamhet. Vi är cirka åtta anställda (beroende på projektstatus), och har en komplex ekonomi med flera olika slags konton kopplade till olika projekt. Förutom verksamhetschef som är ytterst ansvarig är det endast denna tjänst som arbetar direkt med ekonomin. Det gör att du får följa pengarnas väg hela processen, och får en god koll på helheten.

Arbetet berör dels föreningens ordinarie arbete som till exempel skolbesök, påverkansarbete, gymnasietidningen Word och utbildningar och dels mindre och större projekt som föreningen bedriver.

Omfattning: 60 % tillsvidaretjänst.

Lön: enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med Unionen/IDEA.

Tillträde: Tillträde eller tillfällen till överlämning är önskvärt i slutet av augusti. I övrigt enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum: 30 juli 2018

Ansökan skickas till: ansokan@boiu.se Skriv ”ekonomiadmin” i ämnesfältet, och skriv ditt hela namn + CV eller brev på filerna.

Arbetsplats: Kontoret finns på Drottninggatan 8, en trappa upp (utan hiss) centralt i Uppsala. På kontoret arbetar cirka åtta personer i en trivsam miljö.

Frågor om tjänsten: kontakta verksamhetschef Lisa Skiöld på lisa.skiold@boiu.se , eller tel: 018-694499 eller 0739-570379. (räkna med viss fördröjning på svar under semestertid i sommar)

Barnombudet i Uppsala län, BOiU, arbetar för att alla barn och unga ska få den hjälp de behöver, att alla barn och unga ska kunna påverka sin vardag och samhället, och att barnkonventionen ska vara känd och att den efterlevs. Det gör vi genom att ge stöd och råd, informera, påverka och stärka barns och ungas röster. Läs mer om oss på www.boiu.se

Prenumerera på BOiU:s nyhetsbrev

Material om rättigheter

Vi har en massa material för barn, föräldrar, politiker och personer som möter barn och som vill lära sig mer om barnets rättigheter.

Klicka på knappen så hittar du målarbok, affisch, filmer och annat.

Klicka här