fbpx

Publicerat: 2023-02-22 Min praovecka på Barnombudet

Jag praoade på Barnombudet i en vecka och jag fick göra olika typer av arbete. Min favorit var nog att skriva texter till Word. Allt material jag behövde fanns tillgängligt och jag kunde jobba utan problem. Skulle jag få ändrat på något så skulle det ha varit kul att få komma ut lite och kanske prata med fler.

Jag skulle definitivt rekommendera att praoa på BOiU. Om du gillar att skriva och allmänt vill ha det lite lugnare under din prao så passar det perfekt. Det är också skönt att det ligger centralt så det finns många sätt att ta sig hit. Jag jobbade 9–15 vilket var perfekt så att man inte blev utmattad och orkade med hela dagen.

Jag är jätteglad att jag valde att praoa här och de jag jobbade med var jättetrevliga och hjälpte till när det behövdes. Överlag så var det en väldigt lärorik och rolig prao som jag är nöjd med.

Läs Valentinas intervju med politikern John Manders på Instagram.

Mårten Markne

Kommunikatör och it-ansvarig

Mårten har hand om kommunikation och håller i it och sånt på kontoret. Han arbetar också med stödärenden och tar hand om praoelever. Mårten är BOiU:s personuppgiftsombud.

018-700 99 36

marten.markne@boiu.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Stöd oss!

Ge ditt stöd till barns och ungas rättigheter i Uppsala

Barnombudet i Uppsala län är den som ser till att barns rättigheter gäller på riktigt.

Vi är helt fristående och har stora möjligheter att agera för barns och ungas rättigheter.

Klicka här