Välkommen, kommunutvecklare!

Välkommen till ditt nya jobb på Barnombudet! Vi hoppas att du ser fram emot att förverkliga dina förslag och idéer för Uppsala med oss i sommar. På den här sidan finns information om ditt sommarjobb som kommunutvecklare hos oss.

Frågor? Kontakta din handledare Max Otterman på 018-410 10 33 eller max.otterman@boiu.se. Observera att du inte kan skicka SMS till telefonnumret. Om du inte når fram, skicka ett mejl eller lämna ett röstmeddelande.

Allmänt

Du kommer under tre veckors tid att jobba vardagar ca kl. 9-16 med start den 25 juli och avslutning den 12 augusti. Arbetet sker tillsammans med tjugotre andra ungdomar och två handledare.

Under vecka ett kommer du att lära dig om barnkonventionen, media, politik och påverkan. Därefter kommer du i grupp med andra kommunutvecklare att välja ett förslag som ni försöker förverkliga under två veckors tid.

Du har en timmes lunchrast kl. 12.00-13.00 där du kan äta gemensamt med dina kollegor på Barnombudets kontor. Kom ihåg att ta med dig en matlåda. Vi har mikrovågsugnar och kylskåp som du gärna får använda.

Information inför första dagen

Vi träffas kl. 09.00 måndagen den 25:e juli på Barnombudets kontor på Drottninggatan 8. Gå in i byggnaden och ta sedan trappan upp en våning. Om du inte hittar in kan du ringa Max på 018-410 10 33

Det är viktigt att du kommer i tid då vi kommer inleda med obligatorisk information inför jobbperioden. Om du är sen eller sjuk är det viktigt att du anmäler det till Max.

Kom ihåg att ta med dig ditt utskrivna och undertecknade regeldokument. Om du är under 18 år när du börjar jobba hos oss måste du även ha en vårdnadshavares signatur. Om du inte har med regeldokumentet får du inte börja jobba.

Du behöver inte ta med dig ett utdrag ut belastningsregistret för att jobba hos oss.

I år skickar Uppsala kommun endast ut regeldokumentet per e-post. Om du inte har en skrivare hemma, kontakta Max på max.otterman@boiu.se så snart som möjligt så postar vi en fysisk kopia till dig.

Sjukanmälan

Sjukanmäl dig till Max på 018-410 10 33 (sms:a inte, utan ring) eller max.otterman@boiu.se.

Toalett finns direkt till höger när du kommer in till dörren. Tvätta händerna innan du går in i lokalerna.

Frågor?

Vi kommer gå igenom mycket mer praktisk information på första dagen, bland annat om löneutbetalningar och annat praktiskt. m du har en fråga som inte kan vänta får du gärna kontakta din handledare Max på 018-410 10 33 eller max.otterman@boiu.se.

Max jobbar oregelbundna tider och är inte alltid anträffbar, även under kontorstid. Skicka gärna ett SMS eller mejl så får du svar så snart som möjligt.

Max Otterman

Projektutvecklare

Max arbetar med att utveckla nya projekt och verksamheter på Barnombudet. Han ansvarar även för Barnombudets region- och kommunutvecklare.

max.otterman@boiu.se

018-410 10 33

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Stöd oss!

Ge ditt stöd till barns och ungas rättigheter i Uppsala

Barnombudet i Uppsala län är den som ser till att barns rättigheter gäller på riktigt.

Vi är helt fristående och har stora möjligheter att agera för barns och ungas rättigheter.

Klicka här