Bidra som företag eller organisation

Barnombudet i Uppsala län ser till att barns rättigheter gäller på riktigt. Vi ger konkret stöd till barn och unga som behöver det. Vi möter barn, unga, praktiker, forskare och beslutsfattare, lägger fram förslag och opinions­bildar. Vi är helt fristående och har stora möjligheter att agera för barns och ungas rättigheter.

Vill ditt företag eller din organisation ta ställning för barns rättigheter? Bra! Vi vill gärna arbeta för en hållbar samhällsutveckling tillsammans med er.

Fyll i formuläret nedan om din organisation är intresserad av att stödja vår verksamhet så kontaktar vi dig.

Några sätt för att stödja barnrättsarbetet i Uppsala

Samarbeta i en fråga

Finns det en särskild barnrättsfråga som du eller din verksamhet tycker är extra viktig, eller kan extra mycket om? Fyll i formuläret nedan, så ser vi vad vi kan sy ihop.

Organisationsmedlemskap

Om ni

  • tycker att barns och ungas rättigheter är viktiga och
  • aktivt vill stötta oss för att vi ska kunna driva arbetet för barn och unga framåt

så är det läge att bli medlem i föreningen Barnombudet i Uppsala län. Ansök om medlemskap.

Annonsera i våra barn- och ungdomstidningar Word och Ord

Vi ger ut papperstidskrifter av och för barn och unga som en del i vårt arbete med att stärka barns och ungas röster. Verksamheter som på något sätt är offentligt finansierade kan annonsera. Barnombudets annonspolicy finns här.

Word – av unga, för unga har funnits sedan 2006 och görs av gymnasieelever på fritiden.

Ord – Uppsalas yngsta magasin görs sedan 2017 som lovaktivitet för barn i årskurs 5-9.

Anlita oss som föreläsare eller talare

Vi kan föreläsa om barnets rättigheter och praktiskt barnrättsarbete, eller vara talare vid evenemang och liknande.

Bidra ekonomiskt till vår verksamhet

Om du har en specifik idé om vilken del av vårt arbete företaget eller organisationen vill stödja så kan vi gemensamt komma fram till en bra lösning. Nedan är två exempel på stöd:

  • Barnrättsgåvan räcker exempelvis till ungefär 20 stödsamtal eller 4 klassbesök. Den passar för företag/organisationer som är överens med oss om vikten av att underhålla och utveckla vårt arbete. Kontakta Sofie Juhlin för mer information.
  • Barnrättspaketet räcker exempelvis till ungefär 40 stödsamtal eller 7 klassbesök . Den passar för organisationer och företag som vill verka tillsammans med oss för att skapa ett långsiktigt givande samarbete, där vi gemensamt förstärker våra insatser för barnrättsfrågor. Kontakta Sofie Juhlin för mer information.
  • Julklapp till medarbetarna är en ren penninggåva till oss. Samtidigt får du ett fint gåvobevis att ge till medarbetarna. Julklappen beställer du i butiken.

 

Barnrättsgåvan

Barnrättsgåvan

Barnrättsgåvan räcker till ungefär 20 stödsamtal  eller 4 klassbesök . Vi vill inte bara ha era pengar. Vi ser gärna ert bidrag som början på ett samarbete, där vi tillsammans arbetar för en hållbar samhällsutveckling inom barns och ungas rät...
Barnrättspaketet

Barnrättspaketet

Barnrättspaketet anpassas efter varje unikt samarbete. Barnrättspaketet passar för organisationer och företag som vill verka tillsammans med oss för att skapa ett långsiktigt givande samarbete, där vi gemensamt förstärker våra insatser för barnrättsf...
Julklapp

Julklapp

En julklapp till medarbetarna! Din gåva hjälper oss att komma närmare vårt mål: att varje barn mår bra och får påverka, och alla barns lika värde respekteras. Samtidigt får du ett fint gåvobevis att ge till medarbetarna. Köp i webbutiken ....

 

Viktiga dokument

Sofie Juhlin

Sofie är ansvarig för vårt medlemsarbete, och kontakt med annonsörer och företag som vill bidra/samarbeta med oss. Hon har också hand om våra event.

018 700 99 39

sofie.juhlin@boiu.se

Om BOiU

Barnombudet i Uppsala län är en ideell förening.

Vi arbetar i Uppsala kommun och Uppsala län.

Föreningen får sin huvudsakliga finansiering av Uppsala kommun och Region Uppsala. Vi har idéburet offentligt partnerskap med Uppsala kommun och Region Uppsala.

Vi är helt fristående och har stora möjligheter att agera för barns och ungas rättigheter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Stöd oss!

Ge ditt stöd till barns och ungas rättigheter i Uppsala

Barnombudet i Uppsala län är den som ser till att barns rättigheter gäller på riktigt.

Vi är helt fristående och har stora möjligheter att agera för barns och ungas rättigheter.

Klicka här