Publicerat: 2022-11-29 Ge på Giving Tuesday

Giving Tuesday startade  som en reaktion mot alla de dagar i november som handlar om shopping och konsumtion. Idag är det en global folkrörelse som sätter engagemang i centrum och uppmärksammar allt positivt som görs i samhället.

Fyra sätt att ge: från gratis och uppåt

Det här är fyra möjligheter för dig att stödja oss och/eller barnets rättigheter. Det är bara att välja.

Gratis!

Bidra till att göra barnets rättigheter verkliga genom att ladda hem en gratis affisch eller stöd oss med ett kostnadsfritt privatmedlemskap.

Rätt billigt!

Köp något av vårt material om barnets rättigheter. Eller varför inte ett gåvokort i present?

En något större investering

Se till att din arbetsplats, ditt företag eller din organisation blir organisationsmedlem i Barnombudet. Ni hjälper oss att se till att barnets rättigheter fungerar på riktigt.

Känner du dig riktigt generös?

Om du, ditt företag eller din organisation verkligen tycker att barnets rättigheter är viktiga så är vi öppna för samarbeten med alla som skriver under på att alla barn är lika mycket värda och att alla har rätt att uttrycka sina åsikter och bli lyssnade på. Läs mer här.

Sofie Juhlin

Sofie är ansvarig för vårt medlemsarbete, och kontakt med annonsörer och företag som vill bidra/samarbeta med oss. Hon har också hand om våra event.

018 700 99 39

sofie.juhlin@boiu.se

Det här är Giving Tuesday

Givandets egen dag, Giving Tuesday, äger i år rum den 29 november – direkt efter Black Friday och Cyber Monday. Giving Tuesday startade just som en reaktion mot alla de dagar i november som handlar om shopping och konsumtion. Idag är det en global folkrörelse som sätter engagemang i centrum och uppmärksammar allt positivt som görs i samhället.

Giving Tuesday skapades 2012 med en enkel idé: en dag som uppmuntrar människor att göra gott. Idag är mer än 70 av världens länder och miljontals människor med.

”Alla kan göra något” är budskapet som får hela världen att hänga ihop.

Konceptet är enkelt. Ge en gåva eller av din tid och uppmuntra andra att göra detsamma. Tillsammans kan vi göra världen lite bättre!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Stöd oss!

Ge ditt stöd till barns och ungas rättigheter i Uppsala

Barnombudet i Uppsala län är den som ser till att barns rättigheter gäller på riktigt.

Vi är helt fristående och har stora möjligheter att agera för barns och ungas rättigheter.

Klicka här