Publicerat: 2019-08-13 Utbildningstillfälle i intervjumetod för barn

Bli certifierad användare av In my shoes

  • Nästa utbildningstillfälle: Den 11 och 13 september 2019, kl 9-16. För att bli en certifierad användare av metoden krävs närvaro båda dagarna. Dagen mellan kursdagarna avsätts åt eget arbete – intervjuer med två barn. Sista anmälningsdag den 28 augusti.

Intervjumetoden In my shoes hjälper barn ca 3-11 år att berätta vad de har varit med om och hur de har det. In my shoes har även prövats för äldre barn och vuxna med kommunikationssvårigheter. Under intervjun används ett särskilt datorprogram. Läs mer.

Utbildning i In my shoes kan vara ett sätt att öka kompetensen i samtal med yngre barn och är en möjlighet att öka barns delaktighet.

    • Plats: BOiU, Drottningg 8, en trappa upp utan hiss. Kontakta oss om vi ska tillgänglighetsanpassa.
    • Pris: 4000 kr (ej moms).
    • Ta med: bärbar dator. Du behöver ha behörighet att installera program på din dator eftersom IMS kommer att installeras på denna dator. Lånedator finns ej.

Lunch ordnas på egen hand.

Boka plats

Arrangemang i BOiU:s lokaler på Drottninggatan 8 hålls en trappa upp utan hiss. Om behov finns av bättre tillgänglighet så bokar vi annan lokal. Föranmälan är viktig så att vi kan meddela eventuellt lokalbyte.

Upplysning: Du har valt ett arrangemang som inte är kostnadsfritt.

Fakturering

Det arrangemang som du valt är inte kostnadsfritt. Ange fullständig fakturaadress. Om du vill ha fakturan per mejl: ange även en postadress.

Ja
Du måste kryssa i denna ruta.

Mer om In my shoes

In my shoes vilar på en gedigen vetenskaplig grund.

Artikel i Computer Sweden

Inslag i Vetenskapsradion

Uppsala universitet

inmyshoes.org

Lisa Skiöld

Barnombud. Ordförande i Barnskyddsrådet.

Lisa arbetar med samverkan, påverkan och information, samt med stödärenden. Hon är verksamhetschef och personalansvarig.

018-700 99 31

lisa.skiold@boiu.se

Prenumerera på BOiU:s nyhetsbrev

Material om rättigheter

Vi har en massa material för barn, föräldrar, politiker och personer som möter barn och som vill lära sig mer om barnets rättigheter.

Klicka på knappen så hittar du målarbok, affisch, filmer och annat.

Klicka här